TOP
Wild Wisdom

Tweelingzielen & seksualiteit; een spirituele ervaring

Tweelingzielen seksualiteit

Het lezen van dit artikel neemt ongeveer 7 minuten van je tijd in beslag.

Tweelingzielen en seksualiteit; als je ooit een relatie met je tweelingziel hebt mogen ervaren, weet je hoe intens en mooi het kan zijn. Alles lijkt een diepere betekenis te hebben, zo ook seks. We leggen het uit aan de hand van dit artikel.

Wat zijn tweelingzielen?

Het concept van tweelingzielen (ook wel twin flames genoemd) verwijst naar de idee dat er twee zielen zijn die als het ware deel uitmaken van dezelfde ziel en die voorbestemd zijn om elkaar te ontmoeten en samen te zijn. Het idee is dat deze zielen ooit één waren en vervolgens werden gesplitst in twee afzonderlijke entiteiten die elk hun eigen fysieke vorm aannamen.

Volgens aanhangers van het tweelingziel-concept hebben deze zielen een diepe en onverklaarbare aantrekkingskracht tot elkaar. Ze voelen zich compleet en heel wanneer ze bij elkaar zijn, en kunnen elkaar perfect aanvullen. Tweelingzielen delen dezelfde energetische frequentie en helpen elkaar bij hun spirituele ontwikkeling en groei.

Relatie met tweelingziel

Volgens mensen die hun tweelingziel ontmoet hebben, zijn er verschillende fases die een relatie tussen tweelingzielen kan doorlopen. Hoewel de details kunnen variëren, zijn hier enkele van de meest voorkomende fasen:

 1. Het ontwaken: in deze fase worden de tweelingzielen zich bewust van elkaars bestaan en voelen ze een intense aantrekkingskracht. Ze worden vaak overweldigd door emoties en een diep gevoel van verlangen naar elkaar.
 2. De spiegel: naarmate de relatie vordert, beginnen de tweelingzielen vaak elkaars donkere kanten te spiegelen. Ze kunnen zichzelf in de ander zien en worden geconfronteerd met hun eigen zwaktes en angsten. Dit kan leiden tot hevige emotionele uitbarstingen en conflicten.
 3. De scheiding: op een gegeven moment kan er een periode van scheiding plaatsvinden, waarin de tweelingzielen elkaar tijdelijk loslaten en hun eigen weg gaan. Dit kan een periode zijn van intense pijn en verlangen, maar het kan ook een tijd van persoonlijke groei en genezing zijn.
 4. De wedergeboorte: uiteindelijk kunnen de tweelingzielen elkaar opnieuw vinden en een diepere, meer verlichte relatie aangaan. Ze hebben geleerd van hun vorige ervaringen en zijn nu beter in staat om met elkaars donkere kanten om te gaan en elkaar te ondersteunen bij hun spirituele groei.

| Lees ook: Is je zielsconnectie echte liefde of een les? |

Sacred Union

In het concept van tweelingzielen wordt de term “sacred union” (heilige vereniging) gebruikt om de spirituele vereniging te beschrijven tussen twee zielen die als tweelingzielen worden beschouwd. Het wordt gezien als een diepgaande en heilige verbinding tussen twee zielen die zijn samengekomen om elkaar te helpen groeien en evolueren op spiritueel niveau. Het doel hiervan is dat jullie elkaar helpen ontwikkelen en motiveren bij ieders te vervullen zielsmissie. Dit kan gepaard gaan met intense spirituele ervaringen en een dieper begrip van de verbondenheid van alle dingen.

Deze heilige vereniging wordt vaak beschreven als een diepere en meer intense relatie dan elke andere, omdat de partners in deze relatie worden verondersteld een diepe en spirituele verbinding te delen die hen verbindt op het niveau van de ziel. Dit betekent dat ze elkaar volledig begrijpen en accepteren, ongeacht hun gebreken en onvolkomenheden.

Over het algemeen wordt de heilige vereniging tussen tweelingzielen gezien als een belangrijk onderdeel van hun spirituele reis en hun missie om hun eigen hogere doel te vervullen en bij te dragen aan de evolutie van de mensheid.

Intimiteit op verschillende lagen

Intimiteit tussen tweelingzielen is vurig, bezield en gepassioneerd. Dit komt omdat ze een diepere connectie en meer begrip met elkaar delen dan in andere relaties. Hier zijn enkele kenmerken van intimiteit tussen tweelingzielen:

 1. Diepe emotionele verbinding: tweelingzielen kunnen een diepe emotionele verbinding met elkaar hebben die verder gaat dan wat ze met anderen ervaren. Ze kunnen elkaars gedachten en emoties begrijpen zonder dat ze deze hoeven uit te spreken.
 2. Gezamenlijke spirituele groei: tweelingzielen kunnen elkaar helpen bij hun spirituele groei en ontwikkeling. Ze zouden elkaar kunnen uitdagen om te groeien en elkaar steunen bij het overwinnen van obstakels.
 3. Hogere vibratie: wanneer tweelingzielen samenkomen, zou hun gecombineerde energie een hogere vibratie hebben dan wanneer ze afzonderlijk zijn. Dit zou kunnen leiden tot intense gevoelens van liefde, vreugde en vrede.
 4. Transformatie: intimiteit tussen tweelingzielen kan ook leiden tot genezing en transformatie van oude wonden en trauma’s. Door elkaar te begrijpen en onvoorwaardelijke liefde te delen, kunnen ze elkaar helpen om oude emotionele pijn los te laten en te helen.

Tweelingzielen seksualiteit

Seksualiteit tussen tweelingzielen kan zeer diep, intens en extatisch zijn. Omdat tweelingzielen een diepere connectie met elkaar hebben dan in andere relaties, kan de seksuele ervaring tussen tweelingzielen intenser en spiritueler zijn.

Kenmerken seksualiteit tweelingzielen

 1. Energetische verbinding: seksualiteit tussen tweelingzielen gaat verder dan alleen lichamelijke plezier en bevrediging. Er is een diepe energetische verbinding tussen de twee partners, ze voelen elkaars energieën, emoties en verlangens. Energetische seks en/of het energetisch orgasme is hen niet vreemd.
 2. Verhoogde spirituele connectie: wanneer tweelingzielen seks hebben, zou hun gecombineerde energie een hogere vibratie hebben dan wanneer ze afzonderlijk zijn. Dit zou kunnen leiden tot intense gevoelens van liefde, vreugde en bliss.
 3. Diepe eenwording: als tweelingzielen seks hebben kan er een gevoel van diepe eenwording ontstaan waarbij de twee partners één lijken te worden. Dit kan leiden tot een verhoogde spirituele bewustzijn en een dieper begrip van elkaars wezen.
 4. Sexual healing: seksuele energie is van zichzelf al een sterk helende energie, maar wanneer tweelingzielen seks hebben, kunnen ze elkaar helen van eventuele seksuele trauma’s of nare ervaringen op dat vlak.

Verkeerde timing

Veel tweelingzielen ervaren verkeerde timing en kunnen om verschillende redenen niet fysiek intiem kunnen zijn met elkaar. Dit kan bijvoorbeeld te wijten zijn aan geografische afstand, het hebben van andere levenspartners of het hebben van persoonlijke uitdagingen die hen belemmeren.

In deze gevallen kan energetische ontlading een manier zijn om de sterke aantrekkingskracht die ze tot elkaar voelen te uiten en te verkennen. Energetische ontlading verwijst naar het delen van energetische en spirituele ervaringen, waarbij de partners hun energie en emoties met elkaar delen zonder fysieke aanraking. Dit kan worden bereikt door middel van meditatie, ademhalingstechnieken, visualisatie of tantra.

Voor tweelingzielen kan energetische seks een diep en vervullend niveau van verbinding creëren, dat vergelijkbaar is met fysieke intimiteit. Het versterkt de spirituele verbinding en creëert een groter bewustzijn.

| Lees ook: Tantra – een levenspad naar vrijheid & liefde |

Energetische seks tweelingzielen

Energetische seks is het delen van seksuele energie tussen twee mensen zonder fysiek contact. In plaats daarvan wordt seksuele energie gecreëerd en gedeeld via energetische kanalen.

Bij energetische seks richten de partners zich op het opwekken van seksuele energie en het richten van die energie naar elkaar, waardoor ze een diepere spirituele verbinding kunnen ervaren. Het kan worden bereikt door middel van meditatie, visualisatie, ademhalingstechnieken en andere spirituele praktijken.

Energetische seks helpt bij het openen van de chakra’s en het vergroten van het bewustzijn van het lichaam, de geest en de ziel. Het helpt ook blokkades en weerstanden in het lichaam los te maken, waardoor de seksuele energie kan stromen en de partners zich kunnen verbinden op een dieper niveau, ook al is er geen fysiek contact.

| Lees ook: Energetische liefde & energetische seks |

Gratis masterclass

Zou jij met of zonder je tweelingziel meer pleasure willen ervaren of seks op een andere manier willen beleven? Dan is de gratis masterclass Secrets of the Sensual Body echt iets voor jou. Tijdens dit online event leer je welke tools en technieken je lichaam nu misschien nog geheim houdt, waardoor je niet voluit kunt genieten van seks. Maar ook als je wel al een fijn seksleven hebt kan deze gratis masterclass jou nieuwe dingen leren, want je leert je sensualiteit op allerlei manieren toe te laten in je leven. Note: er komt geen naakt bij kijken en ook geen seksuele handelingen. Meld je vrijblijvend aan voor de gratis masterclass als je nieuwsgierig bent: Gratis Masterclass – Vidya Shop

Heb je hier wat aan gehad?

Zo ja, mogen we je dan wat vragen? Zou je ons willen volgen om ons bereik te vergroten waardoor we meer mensen kunnen helpen zoals jij? Houd er wel rekening mee dat er waarschijnlijk vanaf dit jaar een lidmaatschap van € 11,- nodig is om berichten op Instagram en Facebook te zien. Meta, het bedrijf achter Facebook en Instagram, gaat er namelijk een betaalde dienst van maken, lees hier. Op Telegram is dit niet het geval en is er ook geen censuur. Hier kunnen we ongecensureerd praten over onderwerpen als seks, alternatieve geneeswijzen & healings zonder dat onze berichten worden verwijderd of dat er warnings worden gegeven. We zouden het waarderen als je ons op alle drie de kanalen zou volgen zodat we meer mensen bewust kunnen maken. Bedankt voor je steun!

Vidya Facebook
Vidya Instagram
Vidya Telegram
Vidya

«

»

3 COMMENTS

 • Paula

  Eindelijk openlijke vermelding van seksualiteit tussen tweelingzielen, nog nooit op andere sociale media tegengekomen. Fijn!

  • Tessa
   AUTHOR

   Wat fijn om te horen! Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag.

 • Marjolein

  Bedankt!

  Deze tekst verhielp mijn “twijfel”. Ik “voel” iets heel intens, iets wat rationeel niet te begrijpen is. Iets wat veel mensen nooit zullen voelen. En wat fijn dat ik het heb mogen ervaren. Ik heb heel lang getwijfeld of ik mijn tweeling ziel had ontmoet of dat ik gewoon een hopeloze romanticus was op zoek naar de liefde. Het is iets wat zo diep voelen kan, daar kan geen woord tegenop. Een intensiteit die weinig mensen zullen herkennen, onverklaarbaar en onvoorwaardelijk. Jouw bovenstaande tekst suggereert dat ik “niet gek” ben. Mijn reis is al even bezig en of we hem helemaal gaan afmaken weet ik niet. Wel besef ik me dat zielsconnecties bestaan en mede dankzij jou mag ik dat nu ook van mijzelf geloven. Het geeft me rust en vertrouwen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *