TOP

In 2010 startte mijn reis naar inzichten, verklaringen en antwoorden. Diverse boeken hebben mij hierbij geholpen. Ze waren een eenvoudig startpunt om mijn gedrag en gevoelens te doorgronden. Hierdoor werd steeds duidelijker waar ik behoefte aan had, met als gevolg dat ik beter in staat was om de juiste keuzes te maken. Kijk, klik en koop direct door op de prijs link te klikken.


De Fontein, vind je plek

Patronen Doorbreken

Holistik Handboek

Door de fontein, een metafoor voor je familiesysteem, leer je wat jouw eigen, unieke plek is. Op die plek ontvang je de stroming die essentieel is voor hoe je leven verloopt. Je krijgt hiermee praktische handvatten om hardnekkige patronen in je gedrag te herkennen én doorbreken. Investering: € 27,95

Patronen doorbreken blijft lastig zonder inzichten. Aan de hand van vele voorbeelden en online beschikbare invuloefeningen maakt dit boek duidelijk hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die kunt veranderen. Investering: € 20,-

De rode draad van het Holistik Handboek – Body, mind, soul & holy crap – is om een opgeruimde binnenwereld te creëren, zodat je gaat leven vanuit je volle potentieel. Van daaruit voelt het een stuk natuurlijker om liefdevolle verbindingen met anderen en de planeet aan te gaan. Investering: € 21,99


De fontein,

maak wijze keuzes

Erotische

intelligentie

Verslaafd aan

liefde

‘De fontein, maak wijze keuzes’ is het vervolg op de bestseller ‘De fontein, vind je plek’. Beide boeken van Els van Steijn spelen in op de fontein als metafoor om antwoorden te vinden op jouw levensvragen en kunnen los van elkaar worden gelezen. Investering: 27,95.

Esther Perel laat in haar boek zien dat het verlangen naar een gelijkwaardige, vaste relatie en een spannend seksleven niet op gespannen voet hoeven te staan. Voor de oplossing van de schijnbare paradox tussen liefde en lust put ze uit haar praktijkervaring. Investering € 20,99.

Jan Geurtz laat ons in dit boek op heldere wijze inzien dat onze behoefte aan liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die compenseren we met waardering van anderen. Echter maakt ons dat juist onzekerder en afhankelijker.  Investering: € 21,99.


De vijf talen van de liefde

De drie grote liefdes in je leven

Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik

Volgens Gary Chapman zijn er vijf verschillende talen om liefde te uiten. Soms spreekt onze partner een taal die wij niet begrijpen. Elk mens heeft een eerste liefdestaal, een manier waarop hij of zij de liefde het best verstaat. Dit boek laat zien hoe je de eerste liefdestaal van jouw partner kunt herkennen en ontdekken. Investering € 16,99.

In dit boek van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om ‘de ware te kunnen ontmoeten. De meest ideale liefde zul je misschien niet direct herkennen, omdat ze niet groots en meeslepend is. Investering € 22,50.

Een trauma dat niet is geheeld, laat sporen na in het lichaam en kan tot uitdrukking komen in pijn, ontstekingen of ziekten. Via elk lichamelijk symptoom kan een gedeelte van de onverwerkte levensgeschiedenis zichtbaar worden. Om trauma op te lossen is daarom ook een fysieke aanpak nodig. Investering € 32,50.


Crystals Rock!

Human Design

Tantra

‘Crystals Rock!’ is een moderne gids over de kracht van edelstenen. Het boek helpt je de juiste steen te vinden en geeft informatie over de reiniging en toepassing ervan. Je kunt de stenen ook als sieraad op je lichaam dragen of in je tas meenemen. Zo heb je profijt van hun helende eigenschappen!

Investering € 19,99

Wie ben je werkelijk? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Het Human Design-systeem gaat ervan uit dat je mogelijkheden en grenzen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Aan de hand van je geboortedatum en -tijd geeft het systeem je een handleiding voor je dagelijkse leven. Investering € 20,99

Eeuwenoude spirituele wijsheid en nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen wijzen op de mogelijkheid van een liefdevolle verbinding zonder strijd en pijn. Tantra nodigt je uit om negatieve emoties en oordelen los te laten en het plezier van verlangen en extase te verbinden met meditatieve aandacht en seksuele energie. Investering € 22,95