TOP

Debby Blok – Holistic Indepth Bodywork

Debby Blok verzorgt holistic indepth bodywork, sensual alignment workshops en is in te huren als pregnancy & postpartum doula. Ze maakt onder andere gebruik van ayurvedische massagetechnieken, holistic pulsing, Kundalini Reiki healing,
tantrisch lichaamswerk, lichaamsgerichte coaching, polarisatie technieken en de-armouring.

Mila de Bos – Sensual Movement Entrepreneur

Mila de Bos is professional danseres en eigenaresse van LouLou Dance. Dans is voor Mila de manier om je sensualiteit en vrouwelijke kracht te eren. Met haar aanbod wil ze vrouwen in verbinding brengen met zichzelf en hun seksualiteit. Dit doet ze met Unleash: een Lapdance & Tease Danscursus. Maar ook met The Juice: een 3-daagse sensual women’s intensive gericht op pleasure.

Leoni van de Water, Sensual Wisdom School

Leoni van de Water is tantrika, reikimaster, business coach en founder van Sensual Wisdom School. Een tempel waar je je kunt verbinden met je seksuele kracht, innerlijke wijsheid en de mystiek van het leven. Sensual Wisdom School werkt samen met healers & sjamanen vanuit verschillende tradities. Met programma’s gericht op reiki, bewustzijnsontwikkeling, sjamanisme, heilige seksualiteit & business.

Legien Schenk, seksueel geweld & trauma

Naast haar werk als coach zet Legien zich in om seksueel geweld maatschappelijk bespreekbaar te maken, onder meer door haar eigen verhaal openlijk te delen en het gesprek met relevante partijen, zowel maatschappelijk als politiek, aan te gaan. Daardoor hoopt ze ook bij te dragen aan een belangrijke mentaliteitsverandering: de last van misbruik niet langer bij het slachtoffer te leggen maar waar hij hoort – bij de dader.

Sylvia Argelo, systemisch en innerlijk kind werk

Sylvia helpt jou te ontdekken welke onbewuste patronen en thema’s er spelen binnen jouw relaties en leven. Wanneer je deze patronen herkent en doorbreekt ontstaat er inzicht en ruimte. Je leert weer in contact te komen met je eigen gevoelens en met jezelf te verbinden. Om hier te komen biedt Sylvia familieopstellingen en innerlijk kind werk aan. Haar expertise ligt bij het helen van kindwonden, verlatingsangst, codependentie en de overgang.

Brenda de Bruin, transformatie coach

Als intuïtief bewustwording & transformatie coach, leert Brenda vrouwen richting te geven aan hun relaties, liefde en het leven zelf. Weten wie jij echt bent, naar je hart leren luisteren en je intuïtie volgen is wat ze vrouwen leert. Ze doet dit aan de hand van readings, systemisch werk, energy healing en EFT. Thema’s als relatieverslaving, verlatingsangst, (seksueel) trauma en bewustwording zijn haar specialiteit.